A Navigátor a Common Purpose leadership fejlesztő kurzusa fiatal vezetők számára.

Fejleszd önbizalmad és vezetői készségeid!

 

A Common Purpose fiatal vezetőknek szóló Navigátor kurzusa egyedi leadership képzést kínál. Tehetséges fiatal vezetőket hoz össze különböző szektorokból helyi, országos és nemzetközi szinten. A program a való élet vezetői problémáival és kérdéseivel foglalkozik, tantermek és előadások nélkül. A hagyományos leadership modelleken túllépve különböző vezetők sikereiből és kudarcaiból okulunk. A résztvevőket kivesszük megszokott és ismert környezetükből, hogy felülvizsgálják, miért, mikor és hogyan vezetnek.

Navigátor résztvevő, Budapest

„A kurzus hatására máshogy látom a világot, a környezetemet, saját magamat. Ami talán ennél is fontosabb: hosszabb távú (rá)hatást ér el. Többször állok meg, több kérdést teszek fel másoknak és magamnak. A hatáskörön túli vezetésről (tudatosan felépítve) itt tanultam és hallottam a legrészletesebben. Sutba dobja a hagyományos vezetésről alkotott sztereotípiákat. Egy ennyire gyorsan változó világban luxus elmenni egy Common Purpose képzés mellett."

Kinek szól a Common Purpose Navigátor?

A Navigátor kurzus a karrierjük elején álló fiataloknak, “talenteknek” szól, akiknek már van menedzsment felelőssége, és akikre vezetői utánpótlásként gondolnak a szervezetükben (akiket úgy szoktak leírni, hogy "rá érdemes odafigyelni", "csiszolatlan gyémánt", "ifjú titán", stb.)

Ideális azoknak a fiatal vezetőknek, akik gyakran kerülnek szembe olyan dilemmákkal, mint:

 • Hogyan tudom meghatározni magam vezetőként?
 • Milyen vezetővé szeretnék válni?
 • Hogyan tudok alkalmazkodni az állandóan változó körülményekhez?
 • Képes vagyok-e arra, hogy széles hálózatot építve, különböző területeket átfogva vezessek a szervezetemben?

Miért válaszd a Common Purpose Navigátor kurzusát?

A képzés segít önbizalmad növelésében, kitartásra és elszántságra ösztönöz, hogy képes legyél komplex problémák globális vezetői szemléletű megoldására. A program hozzájárul, hogy:

 • nyitottabbá válj a nagyon eltérő területről érkező, különböző szemléletmódú emberekkel való együttműködésre
 • könnyebben alkalmazkodj a nehéz és ismeretlen helyzetekhez
 • felismerd a hatáskörödből fakadó és azon túli vezetői felelősséged
 • új, innovatív vezetői megoldásokat azonosíts.

Lehetőséged nyílik továbbá különböző vezetői kompetenciák, készségek gyakorlására, mint pl.:

 • megoldás orientált érvelés
 • holisztikus probléma megoldás
 • változások kezelése
 • reflexió, önreflexió
 • innovatív gondolkodásmód
 • networking.
Navigátor résztvevő, Budapest

„Alig lehet szavakba önteni. A történelemben létezik egy időszámítás előtti és egy időszámítás utáni évszámlálás. Az én életemben pedig létezik egy Common Purpose előtti és egy Common Purpose utáni időszámítás."

Mi történik a Common Purpose Navigátor kurzusán?

A három kötelező programnapon kívül közös tanulási fórumokon, valódi esettanulmányok megoldásában vehetsz részt. Ezek formája a meghívott külső előadó vitaindítója után folytatott beszélgetésektől kezdve a különleges helyszíni látogatásokon keresztül az akciótanulásig terjed, beleértve a tapasztalaton alapuló tanulást, az egyéni feladatokat, és sok más, a megszokottól igencsak eltérő formát.

A kurzus résztvevőjeként egymás ötleteiből, tapasztalataiból tanulva személyesen láthatod és tapasztalhatod meg, hogy szervezetek - a helyi, országos illetve nemzetközi szinten - miként működnek együtt, milyen átfedések és kapcsolódási pontok vannak felelősségi köreik között, mialatt alaposan átgondolhatod saját személyes vezetői értékrendedet, készségeidet.

4 hónap áll rendelkezésedre a kurzus elvégzéséhez. A program 60 órányi modult tartalmaz, amelyből 45 óra minimum követelmény a kurzus teljesítéséhez. Rugalmas tanulási modulok széles skálájából választhatsz. Ezek az alkalmazott módszerek teszik lehetővé, hogy a nyílt kurzusokon személyre szabott tanulás menjen végbe.

Jelentkezés

Érdeklődni és jelentkezni a hungary@commonpurpose.org.hu címen tudtok!