Hungary

Kurzusaink

A Common Purpose kurzusain keresztül tudást, kapcsolatokat és inspirációt nyújt vezetőknek ahhoz, hogy jobb vezetőkké váljanak a szakmájukban és a társadalomban egyaránt.

Programok tapasztalt vezetők számára

Meridián

A hat hónapos moduláris képzés során olyan vezetői kompetenciákat fejlesztünk, amelyek egyéni, szervezeti és társadalmi szinten is pozitív hatást eredményeznek. A kurzus tematikája az élet- és munkakörnyezetünk megismerésére, aktuális problémák, jövőbeli lehetőségek, kapcsolódási pontok meg- és felismerésére, valamint a hatáskörön túli vezetés kompetenciáinak fejlesztésére irányul. Célunk, hogy résztvevőink olyan vezetőkké váljanak, akik képesek hatáskörön és a közvetlen befolyási területükön kívül is vezetni, akik tudnak változást generálni, szélesebb látókörben és hosszabb távon gondolkodni, akik magabiztosan képesek sokszínű emberek sokszínű csoportjai között kapcsolatokat létrehozni, és gyorsan változó világunk egyre komplexebb problémáihoz alkalmazkodni, azokra együtt megoldást találni.

Programok fiatal vezetők számára

Navigátor

A Common Purpose Navigátor leadership kurzusa tehetséges és ígéretes, a pályájuk elején álló fiatalokat hoz össze különböző szektorokból. A kurzus során együtt fejlődhetnek a közigazgatási szféra, a non-profit szervezetek és a vállalatok, vállalkozások feltörekvő fiatal vezetői, és együtt dolgozhatnak az aktuális, komplex problémák megoldásán. A résztvevők bővíthetik a kapcsolati hálójukat, és tágíthatják komfortzónájukat. Célunk, hogy olyan vezetőkké váljanak, akik együttműködések kialakításán és fenntartásán keresztül tudnak eredményeket elérni.