Hungary

Használati feltételek

Szerzői jog

A jelen weboldalon feltüntetett minden adat és közlés, ideértve a neveket, logókat, képeket, stb., szerzői jogi védelem, védjegyoltalom, vagy egyéb szellemi tulajdont védő oltalom alatt áll. Ezek a tartalmak a Common Purpose tulajdonában állnak, vagy a Common Purpose számára lettek engedélyezve. Felhasználásuk tilos, vagy előzetes engedélyhez kötött. Bármely tartalmi elem módosítása, reprodukálása, nyilvános megjelenítése, terjesztése, egyéb célokra nyilvánosan történő felhasználása nem engedélyezett.

Adatvédelem

A weblap és tulajdonosai aktívan elkötelezettek a személyes jogok védelme mellett és biztosítják a szükséges lépések megtételét ezek biztosítása érdekében. A weblap megfelel minden idevonatkozó törvénynek és kötelezettségnek.

Bármely információ, amit megad a honlapon, beleértve az email címet, kizárólag a Common Purpose által kerül felhasználásra. Személyes adatai, amik a beazonosítást lehetővé teszik, nem kerülnek átadásra harmadik fél felé, kivéve előzetes hozzájárulással, vagy ha azok törvényi vagy rendőrségi vizsgálathoz szükségesek.

Bármely Common Purpose kurzuson való részvétel esetén, Ön automatikusan beleegyezik, hogy a Common Purpose a következőkre felhasználhassa adatait:

  • a kurzussal kapcsolatos információk és felkérések küldése
  • különböző eseményekről és programokról szóló ismertetők küldése
  • belső promóciós anyagban a név, szervezet és pozíció megjelenítése

Hírlevél

A Common Purpose hírlevele információkat nyújt a különböző kurzusokról, programokról és közelgő eseményekről az arra feliratkozóknak. A feliratkozást egy automatikus online eljárással bármikor megteheti. A feliratkozók tevékenysége nyomon van követve és adatbázisban van tárolva későbbi értékeléshez és elemzéshez, ebben kizárólag az emailek megnyitásának száma, időpontja, gyakorisága van tárolva.

A Common Purpose nem garantálja a honlap által nyújtott információk pontosságát, megbízhatóságát, teljességét vagy hasznosságát, sem azt, hogy azok folyamatosan érvényesek és alkalmazhatóak.