Academy Schedule

New Economy Leaders Academy

Leading Beyond
Authority online
platform

Online platform opens: Monday 15 July 2024 — 1 hour of independent online learning, completed in your own time

360-degree feedback assessment

360 assessment opens: Monday 15 July 2024 — 1 hour, completed in your own time

Coaching

Debrief coaching session: to be completed by 6th September 2024 — 1.5 hour live one to one meeting with an executive coach, arranged in your own time.

Online launch session

Fixed-time live session on Zoom

Thursday 18 July 2024, 13:00-16:00 UK / 14:00-17:00 CET — 3 hours

In-person session

In-person, in London

Day 1: Tuesday 17 September 2024, 10:00–17:30 UK

Day 2: Wednesday 18 September 2024, 9:00-17.30 UK







Leading Beyond Authority live sessions	Fixed-time live sessions on Zoom
	Session 2: Thursday 10 October 2024, 13:00-16:00 UK / 14:00-17:00 CET — 3 hours
	Session 3: Tuesday 19 November 2024, 13:00-16:00 UK / 14:00-17:00 CET — 3 hours
	Session 4: Tuesday 10 December 2024, 13:00-16:00 UK / 14:00-17:00 CET — 3 hours
	Session 5: Thursday 9 January 2025, 13:00–15:00 UK / 14:00–16:00 CET — 2 hours
Peer coaching live sessions	Fixed-time live sessions on Zoom
	Session 2: Wednesday 16 October 2024, 13:00-14:30 UK / 14:00–15:30 CET — 1.5 hours
	Session 3: Tuesday 26 November 2024, 13:00- 14:30 UK / 14:00- 15:30 CET — 1.5 hours
Mentoring live	Fixed-time live sessions on Zoom
sessions	These sessions are for mentors only
Mentor training— Becoming an effective mentor	Session 1: Tuesday 24 September 2024, 13:00–15:30 UK / 14:00-16:30 CET — 2.5 hours
	Session 2: Tuesday 1 October 2024, 13:00–15:30 UK / 14:00-16:30 CET — 2.5 hours
	Session 3: Tuesday 8 October 2024, 13:00–15:30 UK / 14:00-16:30 CET — 2.5 hours
	Session 4: Tuesday 15 October 2024, 13:00–15:30 UK / 14:00-16:30 CET — 2.5 hours
	Session 5: Tuesday 22 October 2024, 13:00–15:30 UK / 14:00-16:30 CET — 2.5 hours
Mentee training— Readiness for mentoring	These sessions are for mentees only
	Session 1: Thursday 3 October 2024, 13:00–15:00 UK / 14:00-16:00 CET — 2 hours
	Session 2: Thursday 17 October 2024, 13:00–15:00 UK / 14:00-16:00 CET — 2 hours
Matching and getting started	This session is for both mentors and mentees
	Session: Tuesday 29 October 2024, 13:00–15:00 UK / 14:00-16:00 CET — 2 hours
Peer Call	For Mentors: Tuesday 21 January 2025, 10:00–12:00 UK / 11:00-13:00 CET — 2 hours



Mentoring refresher

Graduation and review



This session is for both mentors and mentees



For Mentees: Tuesday 21 January 2025, 14:00–16:00 UK / 15:00-17:00 CET — 2 hours

Session: Tuesday 11 March 2025, 13:00–15:30 UK / 14:00–16:30 CET — 2.5 hours

Session: Tuesday 29 April 2025, 13:00–15:00 UK / 14:00–16:00 CET — 2 hours