Flow Csoport, partner, szervezetfejlesztési tanácsadó

Svékus Márton

Common Purpose Egyesület, elnökségi tag

Márton a Corvinus Egyetemen szerezett diplomát nemzetközi kapcsolatok és marketingkommunikáció szakon. Az egyetemi évek alatt aktívan dolgozott az AIESEC-ben Magyarországon és nemzetközi szinten egyaránt. Szakmai gyakorlatot Magyarországon a Manmore Consultingnál, külföldön a Siemensnél szerzett, majd egy iskolaépítéssel és közösségfejlesztéssel foglalkozó tanácsadó céget (Bryanston Square) indított be és épített fel Londonban.

2004-ben csatlakozott a Common Purpose nemzetközi csapatához, ahol londoni programok lebonyolítása, valamint a lipcsei és a hamburgi programok beindítása után 2006-ban jött haza Magyarországra, hogy a magyarországi szervezetet felépítse és vezesse. A magyar Common Purpose-höz kapcsolódó munkájáért 2010-ben Sólyom László Köztársasági Elnök Úr a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje kitűntetést adományozta Mártonnak.

2013 óta az Egyesület elnökségének tagja. Szakmai munkáját jelenleg a Flow Csoport szervezetfejlesztőjeként végzi, legtöbb munkája szervezeti kultúrák fejlesztéséhez és felsővezetői csapatok hatékonyságának növeléséhez kapcsolódik Magyarországon és külföldön egyaránt.

Szabadidejében legszívesebben kosarazik és vitorlázik. Nős, 2 gyermek büszke édesapja.