Hungary

Rólunk

A Common Purpose inspiráló leadership fejlesztő programokat kínál Magyarországon, azzal a céllal, hogy a vezetők horizontjának szélesítésével hozzájáruljon az egyének, szervezetek és városok sikeréhez.

Simon Péter, OTP Alapkezelő, üzletfejelsztési igazgató

„A Common Purpose fontos szerepet vállal abban, hogy a gyermekeim egy jobb világban nőjenek fel, ezért az Egyesület támogatását a gyermekeim jövőjébe történő befektetésnek tekintem…"

Common Purpose Magyarország

Az 1989-ben Londonban alapított nemzetközi non-profit szervezetünk ma már 6 kontinensen végzi tevékenységét és a programjainkon részt vett vezetők alumni hálózata eléri az 50.000 főt.

A 2006-ban alapított Common Purpose Magyarország Egyesület egy független, közhasznú non-profit szervezet, amely a nemzetközi szervezet tagjaként leadership fejlesztő kurzusokat szervez a magán, a köz és a non-profit szektor vezetői számára.

Célunk, hogy résztvevőink olyan vezetőkké váljanak, akik képesek hatáskörön és a közvetlen befolyási területükön kívül is vezetni, akik tudnak változást generálni, szélesebb látókörben és hosszabb távon gondolkodni, akik magabiztosan képesek sokszínű emberek sokszínű csoportjai között kapcsolatokat létrehozni, és gyorsan változó világunk egyre komplexebb problémáihoz alkalmazkodni, azokra együtt megoldást találni. Hisszük, hogy így felszerelkezve képesek lesznek a társadalmat fragmentáló erőket ellensúlyozni, a közösségeket jobb együttműködésre sarkallni, a szűkös erőforrásokat jobban kihasználni és azokat egyesíteni.